Me'anika
- Binary
- Site Admin
- Поруке: 821
- Придружен: 19 Феб 2010, 18:33
- Име: Damjan
- Презиме: Dakic
- Место: Beograd, Zvezdara
- Контакт:
Re: Me'anika
Ja ne mogu da verujem. Koliko je samo dobro. Katapult i binarni sabirac su mi najbolji!
Nebo vedro nevreme se sprema...
Igra mi se fliper 

најоптималније
Pravljenje robota, geografske karte, algoritma, kompleksa ili svemirskog broda nije nauka, ali analiza načina na koji ste ih pravili to može da bude.
Ako ste već napravili nešto novo, ispitajte mu što više osobina koje niste sami predefinisali.
Pravljenje robota, geografske karte, algoritma, kompleksa ili svemirskog broda nije nauka, ali analiza načina na koji ste ih pravili to može da bude.
Ako ste već napravili nešto novo, ispitajte mu što više osobina koje niste sami predefinisali.
-
- Калем
- Поруке: 27
- Придружен: 16 Феб 2011, 19:39
- Име: Stefan
- Презиме: Djordjevic
- Место: Kraljevo
Tih, kako je moćno
Koliko li mu je vremena trebalo za ovo malo carstvo

MAY THE FORCE BE WITH YOU ! ! !
- Figaro
- Астабилни мултивибратор
- Поруке: 496
- Придружен: 29 Мар 2009, 02:35
- Име: Filip
- Презиме: Panjević
- Место: Beograd
- Контакт:
Kad napunim godina šezdeset, deca se odsele od kuće, žena me ostavi zbog drugog, prijatelji poumiru i ostanemo samo ja i pašče, planiram sedeti u vikendici na Avali i praviti ove gluposti.
"Menadžer Boro ga je uz'o pod svoje, u Saraj'vu da ploču snimaju."
-
- Калем
Nije li to isuviše idealnoFigaro пише:Kad napunim godina šezdeset, deca se odsele od kuće, žena me ostavi zbog drugog, prijatelji poumiru i ostanemo samo ja i pašče, planiram sedeti u vikendici na Avali i praviti ove gluposti.

MAY THE FORCE BE WITH YOU ! ! !
ovaj deo sa ženom ili avalom?
најоптималније
-
- Калем
- Figaro
- Астабилни мултивибратор
- Поруке: 496
- Придружен: 29 Мар 2009, 02:35
- Име: Filip