Spill-proof beer
- Zumra
- ДЦ/ДЦ конвертор
- Поруке: 286
- Придружен: 30 Мар 2009, 16:08
- Име: Ivan
- Презиме: Razumenić
- Место: Beograd
- Контакт:
Spill-proof beer
Zum®a compliant™
Re: Spill-proof beer
fake, na 00:39 desna ruka nestaje
ja sam vraćao 20 puta juče i još 10 danas, ne vidim taj momenat. Moje desno ili tvoje? 

најоптималније
Pravljenje robota, geografske karte, algoritma, kompleksa ili svemirskog broda nije nauka, ali analiza načina na koji ste ih pravili to može da bude.
Ako ste već napravili nešto novo, ispitajte mu što više osobina koje niste sami predefinisali.
Pravljenje robota, geografske karte, algoritma, kompleksa ili svemirskog broda nije nauka, ali analiza načina na koji ste ih pravili to može da bude.
Ako ste već napravili nešto novo, ispitajte mu što više osobina koje niste sami predefinisali.
- Binary
- Site Admin
- Поруке: 821
- Придружен: 19 Феб 2010, 18:33
- Име: Damjan
- Презиме: Dakic
- Место: Beograd, Zvezdara
- Контакт:
Njegovo desno, naše levo. Odrađen je splitscreen, čaša verovatno stoji na nekom stolu. Čim mu ruka pređe dovoljno levo, vidi se kako nestaje (baš na 0:39).
A uz sve to, pogledaj im neke druge klipove, nisu oni inženjeri, imaju više takvih reklama x)
A uz sve to, pogledaj im neke druge klipove, nisu oni inženjeri, imaju više takvih reklama x)
Nebo vedro nevreme se sprema...
- Zumra
- ДЦ/ДЦ конвертор
- Поруке: 286
- Придружен: 30 Мар 2009, 16:08
- Име: Ivan
- Презиме: Razumenić
- Место: Beograd
- Контакт:
Evidentno je da su oni fake, ali to ne znači da ne mogu da nas motivišu za projekte 

Zum®a compliant™
ovi burici pozadi deluju kao jako dobra motivacija
зајеб је што нисам гледао у шаку већ у руку
најоптималније