Примењена Физика и Електроника у Петници - Услови коришћења

Приступањем на “Примењена Физика и Електроника у Петници” (у даљем тексту “ми”, “нас”, “наш”, “Примењена Физика и Електроника у Петници”, “https://ele.petnica.rs/forum”), прихватате услове наведене у даљем тексту. Ако се не слажете са свим условима онда вас молимо да не приступате и/или користите “Примењена Физика и Електроника у Петници”. Ми можемо ове услове променити било када и у крајњем ћемо вас обавестити о томе, мада би било мудро да сами проверите званичност услова док настављате коришћење “Примењена Физика и Електроника у Петници” након промена што значи да прихватате ове услове у ажурираном и/или исправљеном облику.

Наши форуми су омогућени од phpBB (у даљем тексту “они”, “њих”, “њихов”, “phpBB програм”, “www.phpbb.com”, “phpBB Limited”, “phpBB Тимови”) што је решење за форум издат под “GNU General Public License v2” (у даљем тексту “GPL”) и може бити преузет са www.phpbb.com. phpBB програм само олакшава на мрежи основане разговоре; phpBB Limited није одговорна за оно што се одобрава и/или не одобрава као дозвољен садржај и/или понашање. За више података о phpBB, молимо погледајте: https://www.phpbb.com/.

Слажете се да нећете слати никакав наопак, бестидан, прост, клеветнички, пун мржње, претећи, сексуално-усмерен или било какав други материјал који може да повреди било какве законе ваше земље, земље где се “Примењена Физика и Електроника у Петници” хостује или Међународни Закон. Радећи тако може доћи до тога да будете тренутно и за стално стављени под забрану, са обавештењем вашем Интернет Сервис Провајдеру уколико буде тражено од нас. IP адресе свих порука су снимљене како би помогле у спровођењу ових услова. Слажете се да “Примењена Физика и Електроника у Петници” има право да уклони, учита, премести или затвори било коју тему и било када то буде сматрано за сходно. Као корисник се слажете да било који податак који унесете буде сачуван у бази. Међутим ови подаци неће бити обелодањени трећој страни без ваше дозволе, нити ће “Примењена Физика и Електроника у Петници” ни phpBB бити држани одговорним за било какав покушај хаковања који би могао довести до тога да ови подаци буду компромитовани.