Страница 1 од 1

2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 11 Јан 2018, 11:22
од krle
Zdravo svima,
Krajem godine ste na sajtu ISP mogli da vidite spisak pozvanih na zimske seminare u 2018 godni. Zimska radionica seminara PFE će biti održana od 1. do 5. marta 2018 godine. Tačan program radionice će biti objavljen naknadno ali u planu je tematska radionica iz neke od oblasti kojom se PFE seminar bavi. Spisak pozvanih polaznika je u nastavku a očekujte i pozivna pisma na kućnu adresu, još jednom bih napomenuo da je potrebno da vaše prisustvo kao i svaki put do sada potvrdite i na forumu ali i prema uputstvima koja su naznačena u pozivnom pismu.
Spisak pozvanih polaznika:
:O: Tijana Aleksić
:O: Mladen Bašić
:O: Andjela Bogdanović
:O: Jelena Cvetić
:O: Ana Djulinac
:O: Ivan Granić
:O: Mihailo Grbić
:O: Slavko Krstić
:O: Bojana Malešević
:O: Jelena Marinković
:O: Marko Milijanović
:O: Nemanja Milovanović
:O: Milena Mićić
:O: Danilo Nikolić
:O: Katarina Ninković
:O: Valentina Njaradi
:O: Lazar Pajović-Djurović
:X: Filip Parag
:O: Uroš Parezanović
:O: Miloš Paunović
:X: Miloš Pavlović
:O: Marko Polić
:O: Nevena Radovanović
:O: Srdjan Radović
:O: Aleksa Račić
:O: Diana Sekulić
:O: Milomir Stefanović
:O: Aleksa Stefanović
:O: Stefan Stepanović
:O: Aleksa Stevanović
:O: Danilo Tonić
:O: Nevena Vasilevska
:O: Teodor Vasiljević
:O: Vladan Vasić

Ove godine smo imali rekordan broj prijava koje konkurišu za PFE2 ciklus seminara i pohvalio bih sve polaznike koji su se potrudili da osmisle predloge projekata i na taj način pokažu svoju motivaciju za dalji rad na seminaru. Sve one koji iz raziličitih razloga nisu uspeli da predlože svoju ideju pozivam da nastave druženje sa nama kroz forum i sve van seminarske aktivnosti i da ukoliko ih oblasti kojima se bavimo zanimaju pokušaju da oforme novi predlog i sa njim se prijave već naredne godine za PFE seminar.

Možete primetiti da je broj pozvanih na zimsku radionicu veoma veliki, starijim polaznicima koji su imali prilike da rade projekat poznato je da je ovaj broj na letnjem seminaru daleko manji, uglavnom je to grupa od 20 polaznika. Ovako velika razlika pre svega posledica je ograničenih kapaciteta stanice kao i kapaciteta seminara kako bi svi projekti koji se rade bili valjano mentorisani i ispraćeni od strane saradnika. Na našu žalost zbog pomenutih ograničenja i ove godine ćemo morati da ovu grupu polaznika svedemo na sličan broj kako bi letnji seminar bio uspešno realizovan. Uspeli smo međutim da obezbedimo dovoljno mesta za zimsku radionicu kako bi nagradili vaš trud i motivaciju i kako bi nadamo se započeli mnoge aktivnosti koje su vezane za seminar ali ne moraju direktno biti realizovane u stanici. Nadamo se da ćemo na taj način uspeti da zainteresujemo sve pozvane da tokom cele godine ostanu aktivni čak iako realni kapaciteti letnjeg seminara nisu dovoljni za sve koji će učestvovati na zimskoj radionici.

Prva od planiranih aktivnosti čija realizacija nije vezana direktno za trajanje seminara i predstavlja pripremu za što uspešniji rad na projektima vezana je za vaše usavršavanje znanja iz oblasti programiranja. Programiranje je alat bez kojeg u poslednje vreme ne može da se zamisli gotovo ni jedan projekat na PFE seminaru, osim toga to je alat koji je praktično danas korišćen i preko potreban u gotovo svim inženjerskim disciplinama. Smatramo da je znanje iz programiranja veština koja će svim polaznicima biti jako korisna ne samo tokom rada na seminaru već generalno u životu u kojoj god oblasti bliskoj PFE seminaru se pronađete tokom vaše karijere.

Kao i svaki put kada smo se na seminaru bavili programiranjem ideja je da sve aktivnosti prilagodimo različitom nivou predznanja koji polaznici poseduju obzirom da dolaze iz potpuno drugačijih škola i sredina. Ideja je da polaznike podelimo u dve grupe prema dosadašnjem stečenom predznanju iz oblasti programiranja. Prvu grupu bi činili polaznici za koje smatramo da bi im značilo da unaprede svoje znanja iz programiranja, zadatak za ovu grupu bi bio slušanje i prolazak kroz kurs programiranja na sajtu Petlja u čijem razvoju učestvuju naši saradnici. U pitanju su dva kursa Python kurs (iako je po nazivu namenjen za 6. razred osnovne škole ovo je zapravo početni kurs programiranja namenjen za sve koji ulaze u ovu oblast) i početni kurs za jezik C++. Drugu grupu bi činili polaznici koji imaju viši nivo predznanja iz programiranja pa je ideja da oni slušaju malo stručnije online kurseve iz oblasti kojima se seminar bavi (saradnici bi pripremili listu kurseva a i sami polaznici mogu predlagati neke svoje ideje) i na taj način pripreme sebe za izradu projekta ili savladaju neku novu oblast koja ih interesuje. Smatramo da na ovaj način niko od polaznika neće dobiti zadatak koji nije primeren njegovom predznanju a sa druge strane svakome može biti dovoljno interesatno i korisno da se ovim zadatkom bavi od kuće. Naglasio bih da to kojoj grupi neko od polaznika pripadne ni na koji način ne utiče na odabir kandidata koji će biti pozvani na letnji seminar, kao i uvek do sada osnovni kriterijum PFE seminara ostaje motivisanost i zalaganje polaznika za rad u okviru seminara. Kako bi na što jednostavniji način podelili sve polaznike u ove dve grupe a obzirom da nismo u stanici predlažemo da se održi jedna vrsta online testiranja vašeg znanja iz programiranja kroz dostupno takmičenje za učenike srednjih škola iz programiranja na Petlji. Dakle trebalo bi da svako od polaznika napravi nalog na Petlji (ukoliko ga ne poseduje) i prijavi se za kvalifikacije za takmičenje iz programiranja i učestvuje u njima (postoji još dva kruga kvalifikacija 19.01. i 09.02., detalji su ovde). Nakon završenih kvalifikacija svako ko je ostvario dovoljno poena za plasman u naredni krug (barem 100 poena zbirno u oba kruga) će biti smešten u drugu grupu polaznika koja sluša online kurseve a svako ko nije uspeo da sakupi dovoljno poena za prolaz će kao zadatak imati praćenje kursa iz programiranja na Petlji. Naglasio bih da je seminaru najjednostavnije da testiranje realizuje sa ovom već postojećom infrastrukturom na sajtu Petlje i da ni na koji način ne uslovljavamo bilo koga od polaznika da učestvuje na samom takmičenju. Takođe kvalifikacije poseduju zvaničnu komisiju koja proverava da li je bilo neke vrste nepravilnosti i seminar u potpunosti uvažava stavove komisije. Potrudite se da poštujete sva pravila koja kvalifikacije nalažu obzirom da ona u potpunosti oslikavaju sve vrednosti koje neguje naš seminar.

12.01. UPDATE: Kalendar takmičenja se promenio u odnosu na verziju koju smo gledali kada smo planirali datume za seminar, desilo se da se okružno takmičenje iz fizike (03.03.) održava tokom seminara, stupili smo u kontakt sa gimnazijom u Valjevu i uskoro bi trebalo da imamo potvrdu da će kao i ranijih godina biti moguće da radite takmičenje u Valjevu. Iz tog razloga bilo bi dobro da uz potvrdu dolaska na seminar ostaviti i informaciju da li planirate da se takmičite, znam da je opštinsko samo 7 dana ranije pa ne možete da znate da li ste ostvarili prolazak ali dovoljno je da za sada napišete kakvi su vam planovi.

09.02. UPDATE: Novo obaveštenje i lista kurseva na ovom postu.

13.02. UPDATE: Tema radionice i materijal za pripremu u ovom ovom postu. Proširite vest ostalim polaznicima kako bi je na vreme videli.

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 11 Јан 2018, 14:19
од 2017.Aleksa.Stefanovic
Dolazim :O:
I imam jedno pitanje: okruzno takmicenje iz fizike se pada 3. marta. Da li će biti organizovana izrada zadataka kao prosle godine?

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 11 Јан 2018, 22:45
од 2016.Uros.Parezanovic
Ćao, dolazim na seminar! :)
Evo mog predloga o učenju programiranja za polaznike koji bi se našli u 'naprednijoj' grupi.
Prvi dan
Strukture podataka:
- Liste
- Mape
- Binarna stabla
- Vektori
.
.
.

Na pocetku teroijska osnova a drugom delu dana implementacija.
Drugi dan
Dinamičko programiranje:
- Problem ranca
- Maksimalna povrsina kvadrata u kvadratnoj matrici sastavljenog od keceva
- Najduzi rastući podniz
- Maksimalna suma nesusednih u nizu
- Najkraci put iz donjeg levog ugla do gornjeg desnog u matrici uz uslov kretanja gore i desno

Treći dan
Geometrija:
-Konveksni mnogougao
-Proveravanje da li je tačka u trouglu
-Površina datog mnogougla

Četvrti dan
Grafovi:
-Dfs i Bfs
-Flojdov algoritam
-Dijkstrin algoritam
-Maksimalan protok u grafu

Peti dan
Razno:
-Matematičke igre
Tu bismo mogli u grupama da resavamo probleme.

Ovo je moj neki predlog, mislim da bi bilo lepo da prodjemo kroz sve ovo :D

Pozdrav,
Pareza :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 12 Јан 2018, 11:50
од krle
@Aleksa, trudili smo se da promašimo takmičenja međutim kalendar se promenio u međuvremenu, stupio sam u kontakt sa profesorom u gimnaziji pretpostavljam da neće biti problema da kao i prošle godine tamo radite takmičenje javljam detalje uskoro.

@Uroš, mislim da se nismo dobro razumeli, ideja je da se opisane aktivnosti dešavaju van seminara odnosno kao neka vrsta rada od kuće i pripreme za sam seminar. Polaznici koji su prošli kvalifikacije će dobiti naprednije kurseve iz oblasti kojima se seminar bavi ili koje su vezane za njihov predlog projekta da ih prate dok nisu u stanici, ostali polaznici će imati zadatak da slušaju i prate kurs iz programiranja na petlji. Na samom seminaru ćemo imati neku tematsku radionicu kao što smo ih imali ranijih godina na zimskom i jesenjem seminaru, detaljnije o tome uskoro. Ako još neko ima nekih nedoumica ili pitanja slobodno pišite, bilo bi dobro da svi koji su videli ovo cimaju ostale polaznike kako bi na vreme ispratili obaveštenje.

Dopuna je da bi bilo dobro da uz potrvdu o dolasku napišete i da li planirate da se takmičite, znam da je opštinsko samo 7 dana ranije pa da realno neće svi zanti da li učestvuju na okružnom ali ok je i da napišete da li samo planirate da se takmičite kako bi imali okviran broj ljudi koji će da idu u Valjevo.

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 12 Јан 2018, 14:50
од 2017.Slavko.Krstic
Dolazim na seminar :O:
Takmičio bih se, 3. razred fermionska kategorija :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 12 Јан 2018, 15:53
од 2017.Aleksa.Stefanovic
Hvala na odgovoru: treći razred fermioni

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 15 Јан 2018, 10:14
од 2017.Nevena.Radovanovic
Dolazim :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 15 Јан 2018, 14:26
од 2017.Nevena.Vasilevska
Dolazim i takmicila bih se: treći razred, fermionska :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 15 Јан 2018, 14:50
од 2017.Jelena.Cvetic
Dolazim :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 15 Јан 2018, 14:59
од 2017.Marko.Polic
Dolazim :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 15 Јан 2018, 15:00
од Srdjan.Radovic
:O: Dolazim i takmicim se, cetvrti razred bozoni :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 15 Јан 2018, 15:12
од 2017.TEH.Bojana.Malesevic
Dolazim i takmičim se - drugi razred, fermioni :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 15 Јан 2018, 16:41
од 2017.teh.katarina.ninkovic
:O: Dolazim, takmičim se, druga godina ^^

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 15 Јан 2018, 21:58
од 2017.TEH.Nemanja.Milovanovic
:O: Dolazim
Takmičim se, drugi razred-fermioni :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 16 Јан 2018, 20:29
од 2017.Tijana.Aleksic
Dolazim i najverovatnije se takmičim, četvrti razred fermionske kategorije. :)

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 16 Јан 2018, 20:34
од 2017.TEH.Ivan.Granić
:O:
Dolazim :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 18 Јан 2018, 18:28
од 2017.aleksa.stevanovic
Dolazimm :O:

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 20 Јан 2018, 11:24
од 2017.Lazar.Djurovic
Dolazim :O:

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 21 Јан 2018, 11:20
од 2017.JELENA.MARINKOVIC
Dolazim i takmičim se, III razred - bozonska kategorija.

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 22 Јан 2018, 11:37
од 2017.Valentina.Njaradi
Dolazim i takmicim se, 3. razred bozonska kategorija

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 22 Јан 2018, 23:32
од 2017.TEH.Marko.Milijanovic
Dolazim :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 24 Јан 2018, 10:26
од 2016.TEH.Andjela.Bogdanovic
:O: Dolazim i takmičim se, 3. razred, bozonska kategorija

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 02 Феб 2018, 17:50
од Grbic
Dolazim, takmicim se bozonska kategorija 4. razred.

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 02 Феб 2018, 23:18
од filiparag
:X: Ovog puta ne mogu da dođem :[

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 03 Феб 2018, 23:47
од stepstefan
Dolazim, takmičim se za 4. razred bozonsku kategoriju.

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 04 Феб 2018, 14:19
од 2017.RAC.Milena.Micic
Dolazim i takmičim se za 3. razred, bozonska kategorija. :)

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 05 Феб 2018, 00:58
од 2017.aleksa.racic
:O: Dolazim

Što se tiče Petlje, za vrijeme prve runde sam bio na putu, a ni drugu neću moći raditi jer petkom imam 10 časova. Pa mogu li dobiti poseban test na Petlji ili na neki drugi način da dokažem svoje znanje.

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 05 Феб 2018, 12:22
од krle
Postoji jos jedna runda 09.02. takmicenje traje tokom celog vikenda, ne samo u petak. Da li ti je to ok?

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 05 Феб 2018, 20:30
од 2017.aleksa.racic
Ako i u nedelju mogu raditi onda je to ok

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 05 Феб 2018, 21:10
од 2017.Milos.Paunovic
Долазим :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :( :) :o :P :evil: :P :o :shock: :twisted: :ugeek: :ugeek:

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 07 Феб 2018, 21:54
од DianaSekulic
Dolazim, takmičim se za 4. razred bozonsku kategoriju. :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 08 Феб 2018, 19:58
од 2017.Danilo.Nikolic
Dolazim :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 09 Феб 2018, 08:24
од 2017.TEH.Vladan.Vasić
Dolazim :D
Takmicio bih se iz fizike, 2. razred, fermionska kategorija :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 09 Феб 2018, 09:25
од 2017.Teodor.Vasiljevic
Dolazim :D

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 09 Феб 2018, 11:18
од krle
Zdravo svima,

Danas počinje poslednji krug kvalifikacija na Petlji ali obzirom da je odziv već u prva dva kruga bio baš dobar rešili smo da objavimo listu kurseva već danas. Ukratko ideja je, kao što smo već pisali, da polaznici kroz razne kurseve radom van stanice unaprede svoje znanje iz programiranja ili nekih usko specifičnih oblasti vezanih za seminar. Obzirom da je broj mesta na letnjem seminaru ograničen nadamo se da ćemo na ovaj način uspeti da motivišemo što više polaznika da i radom od kuće i kroz forum ispune svoja interesovanja i bave se oblastima koje ih zanimaju. Po dogovoru postoje dve grupe kurseva, prvu grupu čine kursevi na Petlji vezani za učenje programiranja i to su: Drugu grupu čine kursevi odabrani od strane saradnika koji su vezani za specifične oblasti i to su:
ML:
  • Machine Learning Stanford University najpoznatiji uvodni kurs iz ove oblasti, dostupan u potpunosti u free varijanti. Srednje težine, zahteva osnovna znanja iz oblasti verovatnoće i statistike, linearne algebre i programiranja.
  • Artifical Inteligence for Robotics napredni kurs koji se preporučuje samo polaznicima koji su imali prilike da se detaljno upoznaju sa ML-om ili su već imali prilike da slušaju prvi kurs iz ove oblasti. Zahteva naprednija znanja iz oblasti verovatnoće i statistike, linearne algebre i znanje iz oblasti programiranja.
Matematika:
  • Intro to Statistics jako popularan početni kurs iz oblasti koja je nepohodna u velikom broju inženjerski disciplina, kurs ne zahteva nikakav specijalan nivo predzanja jer kreće od samih osnova, dovoljno je standardno školsko znanje iz matematike.
  • Linear Algebra Foundations to Frontiers početni kurs iz linearne algebre, koja je moćan alat u oblastima kao što su ML, CV i slične. Kurs zahteva standardno srednjoškolsko znanje iz oblasti matematike.
Elektrotehnika:
  • Circuits and Electronics 1 i Circuits and Electronics 2 Uvodni kurs u osnove elektronike koji se sastoji iz tri manja kursa. Preporuka su prva dva iz serije, daju odličnu osnovu za rešavanje, analizu i dizajn razniih električnih kola. Zahtevaju standardno srednjoškolsko znanje iz matematike i fizike (elektrostatika, struje, magnetizam).
Odabrani kursevi su interaktivni i pored predavanja sadrže uglavnom neku vrstu kvizova kao i zadatke koji se rade u nekom programskom jeziku ili na papiru zavisno od kursa. Trudili smo se da odaberemo ovakvu vrstu kurseva kako bi i vama bilo zanimljivije da ih pratitie i da u duhu seminara možete kroz praktične primere bolje da savladate neku oblast. Na vama je da odaberete kurs iz liste ponuđenih, preporuka je da pročitate informacije o svakom od njih i da na osnovu svojih interesovanja i mogućnosti odaberete odgovarajući. Postoje bazični kursevi koji kreću od samog početka neke oblasti dok neki od kurseva zahtevaju određeni nivo predznanja, napomenuo bih da izabrani kurs nije nikakvo merilo i da se potrudite da budete fer prema sebi i pošteno procenite svoje predznanje iz neke oblasti kako bi izabrali odgovarajući kurs. Na forumu u sekciji online kursevi će postojati tema za svaki od navedenih kurseva gde se možete javiti da ste počeli sa slušanjem, postavljati pitanja saradnicima i ostalim polaznicima, razmenjivati utiske i slično. Svaki od kurseva je slušao bar neko od saradnika tako da uvek možete dobiti sve korisne informacije postovanjem na forumu. Većinu kurseva možete započetni u proizvoljnom trenutku a za neke je potrebno da se priključite već započetoj sesiji koja trenutno traje ili onoj koja najskorije počinje. Uskoro i nove informacije o zimskoj radionici.

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 11 Феб 2018, 10:45
од mladen
Dolazim :O:
Ne takmičim se iz fizike

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 11 Феб 2018, 12:46
од Milomir.Stefanovic
Dolazim
Ne takmicim se

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 11 Феб 2018, 20:02
од 2017.TEH.Ana.Djulinac
Dolazim i takmicim se, 2. razred bozonska kategorija.

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 13 Феб 2018, 10:39
од krle
Zdravo svima,

Kao što sam ranije i spomenuo zimska radionica će biti tematska, oblast kojom ćemo se baviti na ovoj radionici je digitalna obrada slike a radionica nosi naziv "Introduction to Computer Vision: Digital Image Processing" tj. "Uvod u kompjutersku viziju: Digitalna Obrada Slike".

Radionica se sastoji iz teorijskog dela gde ćete slušati predavanja a svako predavanje je propraćeno odgovarajućim praktičnim vežbama na računaru. Sa tim u vezi bilo bi dobro da imamo informaciju o tome ko od vas ima računar koji planira da ponese na seminar kako bi obezbedili dovoljan broj računara da se radionica održava nesmetano. Molio bih sve koji dolaze na seminar da popune anketu o tome.

Kako biste na radionici došli što je više moguće spremni saradnici koji organizuju radionicu su pripremili određeni materijal koji bi bilo poželjno da prođete pre nego što radionica počne: Za sva pitanja slobodno pišite ovde kako bi se što bolje pripremili za seminar.

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 15 Феб 2018, 07:23
од danilo.tonic
Dolazim, takmičim se, 4. razred bozonska kategorija

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 26 Феб 2018, 10:03
од krle
Zdravo svima,

Nadam se da ste prošli dobro na takmičenju i da će rezultati biti poznati do početka seminara kako bismo mogli da javimo u gimnaziju tačan spisak učesnika.

Ja bih vas još jednom zamolio da pre početka seminara prođete kroz materijal koji sam podelio sa vama u prethodnom postu i obavezno setapujete kompletno okruženje koje je navedeno u koracima. Ovo bi značajno ubrzalo proces pripreme i ostavilo daleko više vremena za bavljenje zanimljivim stvarima na samoj radionici, u svakom slučaju u četvrtak nema pasulja dok svi ne pokrenemo Octave Hello World :D

Slobodno pisite za bilo kakav problem koji imate.

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 27 Феб 2018, 17:22
од krle
Zdravo svima,

Organizatori takmičenja u Valjevu mi ipak traže detaljne informacije pre četvrtka, trebalo bi da do sada znate ko je ostvario plasman na takmičenje pa očekujem da popunite ovu tabelu najkasnije do srede 28.02.2018. u 22:00. Svako ko ne bude popunio tabelu verovatno neće moći da učestvuje na takmičenju pa vas molim da ove informacije što pre prosledite svima.

Anketa u kojoj treba da popunite detalje vezane za učešće na takmičenju.

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 01 Мар 2018, 21:03
од krle
Ovde će biti postavljana predavanja koja prate radionicu:

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 03 Мар 2018, 11:26
од Maca

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 03 Мар 2018, 20:53
од Maca

Re: 2018 Zimska Radionica Za Starije Polaznike

Послато: 04 Мар 2018, 21:50
од krle
Anketa se nalazi ovde.